Близнаците са най-коментираните личности днес

11-01-2017 07:17 61 0

Овен:
Днес може да ви обземе меланхолия. Направете се на дълбоко замислен и отблъсквайте предложения за разговори. Така ще си спестите някои разправии и обвинения от страна на околните.

Телец:
Днес може да ви завладее напълно неоправдано чувство за вина. Действията ви вероятно ще разсърдят някого, но това не е ваш проблем. Не позволявайте да ви бъде вменена чужда отговорност.

Близнаци:
Днес ще бъдете най-коментираната личност в обкръжението ви. Това означава, че нямате право на грешен ход или дума. С последното ще трябва да се постараете доста добре.

Рак:
Днес може да си позволите да се отпуснете. Не е възможно всеки ден да сте на гребена на вълната, а и не е полезно. Другите какво ще правят през това време?

Лъв:
Днес не се стъписвайте пред проблемите. Каквото и да става - тепърва започва, така че ще може да реагирате навреме. Съвсем скоро нещата ще се подредят по ваш вкус.

Дева:
Днес използвайте въображението си, за да създадете един по-добър свят около себе си. Това наистина е във ваши ръце и нямате причина да унивате.

Везни:
Днес ще сте от малкото, които няма да имат повод да се оплачат от нищо. Това че ще ви върви в работата няма да означава, че няма да ви върви в любовта. Дори ще получите доста интересно предложение.

Скорпион: Задачата ви днес ще бъде да се отървете от всичко излишно около вас. Не дръжте насила неща в живота си, които нито са ви от полза, а дори ви причиняват и дискомфорт.

Стрелец:
Днес ще е добре да бъдете много деликатни към чувствата на половинката ви. Ако отдавна си задавате въпроса дали да продължите заедно, изберете друг ден за изясняването на това.

Козирог:
Днес най-добре още от сутринта се заемете с позната и рутинна дейност. За нови неща може да не ви стигнат силите, а и вдъхновението, а няма да може да се откажете по средата.

Водолей:
Днес някой може да си направи неприятна шега с вас. Не бързайте да се обиждате или поне не го показвайте. План за отмъщение също не правете. Вечерта не прекалявайте с алкохола.

Риби:
Денят няма да е от най-приятните, но ще преминете през него без особени щети. Гледайте телефонът да ви е зареден, за да слушате любимата си (весела) музика и да може да се обадите на приятел.

Източник: Actualno.com


Седмични издания

Бихте ли се включили в пролетно почистване на Пазарджик?

Разбира се – всички заедно трябва да поддържаме града чист
Да, ако и съседите се включат
Не, комуналните фирми да си вършат работата
Имам време за чистене само у дома
По-добре да не цапаме, отколкото после да правим акции