Свобода изиска жълтата карта на Въндев

Спортните новини от Пазарджик и региона
11-01-2017 18:03 641 0

Шефовете на ФК Свобода(Пещера) поискаха чрез ЗС на БФС жълтата карта на Явор Въндев. 34 годишният сливенчанин е ново попълнение в редиците на пещерският тим, но за да бъде картотекиран навреме, БФС трябва да изиска документът от последния му тим – отбор от немска регионална Оберлига.
Според главният мениджър на новаците Йордан Михайлов няма да има проблем с картотекирането на нападателят още за първия мач срещу Струмска слава(Радомир). Дори да забавят документа от Германия, ние ще картотекираме Явор служебно, тъй като след изминаване на 30 дни от заявлението няма юридически пречки това да се случи, обясни ситуацията около Въндев мениджърът на Свобода. Той потвърди, че за пещерският тим сигурни до момента са още халфът Николай Манчев, играл за последно в Хебър, както и Темелко Зайков от Величково.
Преговарям с още един качествен състезател от Пловдив. До няколко дни ще има развитие и по този трансфер, разкри Михайлов. Единственият напуснал редиците на Свобода е нападателят Димитър Стоянов, който преминава в Хебър.
Пещерци започват зимната си подготовка на 16-ти януари.


Седмични издания

Бихте ли се включили в пролетно почистване на Пазарджик?

Разбира се – всички заедно трябва да поддържаме града чист
Да, ако и съседите се включат
Не, комуналните фирми да си вършат работата
Имам време за чистене само у дома
По-добре да не цапаме, отколкото после да правим акции