Ротарианец пое съдбините на ФК Оборище

Спортните новини от Пазарджик и региона
10-02-2017 22:19 323 0

Димитър КОМСИЙСКИ, "Пазарджишка Марица"
Стоян Байряков е новият председател на УС на ФК Оборище(Панагюрище). 48 годишният държавен служител заменя на поста досегашният шеф Илия Анчев, който също е финансист по професия, но работи в частния бизнес.
На днешното събрание беше направена пълна рокада, след като Байряков смени Анчев като член на УС и последния е вече само редови член на клуба. Любопитното е, че подобно на Илия Анчев и Стоян Байряков е член на местния Ротари клуб.
Новият председател не е непозната за футболните фенове в Панагюрище фигура. Той е бивш футболист на клуба, но спира с тази игра още на 22 години заради тежка контузия. До преди 4 години Стоян беше и член на контролно-ревизионната комисия на ФК Оборище. Беше и член на УС, но напусна заради различия относно приоритетите на клуба.
„На този етап други промени в УС няма да има. Получих картбланш да направя такива в бъдеще, ако нещата не вървят, но на този етап няма нужда от корекции”, заяви пред наш репортер новият шеф на панагюрци. Утре преди контролата с Хебър Байряков ще се срещне със спортно-техническотото ръководство на клуба. „Приоритет пред мен ще бъде детско-юношеската школа. Идеята е постепенно в мъжкият тим на Оборище да заиграят наши момчета, които са продукт на ДЮШ-а”, заяви Стоян Байряков. Другата цел пред него като ръководител ще бъде реновирането на помощния терен до стадион „Орчо войвода”.Седмични издания

За кого ще гласувате, ако изборите са днес?

ГЕРБ
БСП
Обединени патриоти
Реформаторски блок
Воля
Нова република
Да, България
ДПС
ДОСТ
Друга политическа сила
Няма да гласувам