Агресия заради глоба: Шофьори бият служители на паяка

Разгневени водачи изхвърчат през затворените врати на наказателния паркинг
00-00-0000 00:00 749 0

Дора ЦВЕТКОВА, "Пазарджишка Марица"

На всекидневна агресия са подложени работещите на паяците и колегите им от наказателния паркинг. Служителите постоянно са жертва на обиди, псувни, заплахи. От сутринта се намира мераклия да ги уволнява. Неведнъж се е стигало и до сериозни побоища. Най-честият екшън е гневен шофьор да изхвърчи през затворените врати на паркинга с мръсна газ, разказва Димитър Манев, младши експерт в екипа. 

По тази причина и никой от "Паркинги и охрана" не иска да работи в тази дейност. Хората постоянно се сменят. Въртят ги на ротационен принцип, за да не се натоварват едни и същи. Без шефско разпореждане никой не се хваща.  

Най-потърпевши са двата екипа на репатриращите автомобили и поставящите скобите. Често те са нападани и бити. Последният такъв инцидент е отпреди дни на спирката при болницата, когато служители се оказали заобиколени от цяла тумба здравеняци. Един от мъжете бил ударен два пъти с юмрук при последвалия екшън. Малко преди това човек от същия екип е бит от жена при опит да вдигне неправилно паркирана кола пред голям магазин до КАТ./Пазарджишка МарицаСедмични издания

© StanislavEleninWeb.eu
Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на marica.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника и добавяне на линк към www.marica.bg.