Трагедия в ТЕЦ "Брикел" - един загина, 4-ма са ранени

17-02-2017 19:40 263 0

Един човек загина, а 4-ма са ранени при авария в ТЕЦ „Брикел” l Гълъбово. По непотвърдена информация инцидентът е настъпил заради срутване на бетонна плоча или стена.Загиналият и 4-мата пострадали са от симеоновградското село Тенево. Ужасени сме от трагедията. Загиналият е Сашо Митков, баща на две деца, коментира кметът на селото Илияна Асенова.

Загиналият и 4-мата пострадали при аварията в ТЕЦ "Брикел" са от симеоновградското село Тянево. Ужасени сме от трагедията. Загиналият е Сашо Митков, баща на две деца, коментира кметът на селото Илияна Асенова. 43-годишният мъж сутринта оставил колата си пред кметството. Тя още е тука.

Тука са семействата на пострадалите, чакат новини за тях, били с потрошени ръце и крака,едно от момчетата било зле . Сашо почна да работи там преди десетина дни. Идват тука в селото, наемат хора да чистят сероочистката, не знам дали имат трудови договори,, каза още кметът.

Това са бедни семейства, които са готови всичко да работят, за да изкарат някой лев да хранят децата си. Беднотията тука е много голяма, 80 са жителите на селото, които са включени в програмата за топъл обяд, разказа още тя./ Пазарджишка МарицаСедмични издания

Страх ли ви е да пиете вода от чешмата?

Да, пия само минерална
Не, но минералната ми е по-вкусна
Не, от години пия само чешмяна
За по-сигурно я редувам с минерална
Не пия вода, докторът ми е забранил
Не ме интересува