Чепинец се раздели с Атанас Стоилов

Спортните новини от Пазарджик и региона

Спорт

от Димитър Комсийски 975 прегледа 0

Чепинец се раздели с Атанас Стоилов

Треньорското дуо Стефан Караманов и Ангел Минчев ще води ФК Чепинец(Велинград) през новия сезон.
Това обяви спортният директор на отбора Николай Байряков. Не мога да кажа, че Атанас Стоилов е освободен. Просто се разделяме. Знаете, че в аматьорския футбол няма договори нито за футболисти, нито за треньори и с края на всеки шампионат всички са свободни агенти.
С кмета д-р Коев, който знаете е и президент на отбора преценихме, че за ниво „А”окръжна група, където се озова нашият тим нямаме нужда от външен треньор, нито пък от столични футболисти, разясни ситуацията около Атанас Стоилов спортния шеф на чепинци Николай Байряков.
Той допълни, че ще бъде плътно до Ангел Минчев и Стефан Караманов, който имат за задача да изведат Чепинец още през този сезон отново до членство на отбора в трета лига.
Сега трябва да се концентрираме върху селекцията и подготовката на отбора, тъй като тази година се очертава крайно оспорван шампионат в „А” ОФГ.
Мисля, че ще предложим най-добрите финансови условия на футболистите ни. В отбора ще има едно ядро от 6-7 местни футболисти, което ще допълним с качествени попълнения от региона – Белово, Варвара, Пазарджик и така нататък, коментира Байряков.
Почти сигурно Чепинец ще започна лятната си подготовка в средата на юли. Предвижда се и изиграване на поне 5-6 контролни мача.Коментари