В Пазарджик стартира Младежки информационно- консултантски център

Пазарджик

от Гергана Дюлгерова 1734 прегледа 0

В Пазарджик стартира Младежки информационно- консултантски център

МИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик е създаденпо проект „ПОДПРОГРАМА 1: РАЗВИТИЕ НА МРЕЖАТА ОТ МЛАДЕЖКИ ИНФОРМАЦИОННО – КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ (МИКЦ)”, финансиран от Министерство на младежта и спорта и се реализира от Сдружение "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" с ръководител на проекта Маргарита Ангелова и съвместно с Областна администрация Пазарджик. 


МИКЦ "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" Пазарджик,чрез мултидисциплинарен екип,предоставя безплатни индивидуални и групови консултации и обучения за младежи от Област Пазарджик. През 2017 година са предвидени обучения за младежи в общините Пазарджик, Белово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Септември и Сърница .


Маргарита Ангелова, ръководител на проекта: „Сдружение „Уейк ъп младежи“ е създадено ОТ и ЗА младежи. Членовете му са ангажирани лично с реализирането на дейностите към МИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик. 


Идентифицирането на актуалните за младежите в областта въпроси, върху които ще се акцентира при реализирането на заложените по проекта дейности, ще бъде подготвено от специалисти и младежки работници, които имат богат професионален опит, знания и умения за идентифициране на потребностите на младите хора в общността.


Младежите от Област Пазарджик могат да получат информация по различни въпроси свързани с обучение, пътуване, младежки програми, доброволчество, както и за заявка на обучение в дадена община, можете да се свържете със специалистите: на място в офиса на МИКЦ "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" Пазарджик на адрес ул.“ Константин Величков“ №20, ет 8. Офис 809, или на е-mail: wakeupm@mail.bg/Пазарджишка Марица