Да подадем ръка на 4-годишната Габи

България

от Екип Марица 1545 прегледа 0

Да подадем ръка на 4-годишната Габи

Илияна КАРАЛАНОВА

Габи е само на 4,5 години, а е с диагноза прогресираща сколиоза. Момиченцето е от село Граф Игнатиево. Направените до момента изследвания в София показват, че има над 40 градуса изкривяване. Семейството се обръща с молба за помощ към всички добри хора, които носят човещината в сърцето си.  

„Единственото лечение, което ни назначиха, е с корсет, но ние знаем от опит, че при такива големи градуси корсетът не помага. Наложи се да потърсим помощ в чужбина. След среща с представител от Bridge Madical - център за лечение в болници в Турция и Израел, ни беше оказано съдействие да отпътуваме до Истанбул. В болница ФЛОРЪНС НАЙТИНГЕЙЛ проф. д-р Азми Хамзаоглу направи обстойни изследвания и потвърди, че Габриела е за операция.

Тя е необходима за правилното развитие и най-вече за растежа на детето. Без нея изкривяването ще продължава да се увеличава и ще бъдат засегнати жизненоважни органи - бял дроб, сърце. Колкото по-рано се направи, ще има по-добри резултати. Имплантите ще изправят гръбнака и няма да спрат растежа”, пишат ни близки на момиченцето.  

Обединени майки, които искат да помогнат на Габи да оздравее, организират благотворителен концерт, който ще се състои на 22 юли от 10 ч. и от 18 ч. в село Граф Игнатиево. 

За да се радва Габриела на щастливо детство, е необходима голяма сума, която е непосилна за семейството . Средствата за операцията са на стойност 46 000 USD.

Може да я подкрепите, като направите дарение по следния начин:

Пей Пал (Pay Pal Account) акаунт: tana.marinska@abv.bg

Банкова сметка:  

УниКредит Булбанк

IBAN: BG85UNCR70001523001651

BIC код: UNCRBGSF  

Габриела Тодорова Маринска

титуляр: Тодор Николов Марински (баща на Габриела)

Коментари