Астрални близнаци: Бойко, Тръмп, Симеон, Румен Радев

Тази година Борисов става хаджия на рождения си ден

Лайфстайл

от Хенриета Георгиева 113 прегледа 0

Звездни рожденици бетонират реномето на астралния знак Близнаци като силна лидерска зодия. Днес на 59 става премиерът Бойко Борисов.  Ден по-късно започва фиестата в Белия дом, където 72 свещи ще духа президентът Доналд Тръмп. На 16 юни 81 свещи ще духне експремиерът Симеон Сакскобургготски, два дни по-късно за 55-и рожден ден ще черпи президентът Румен Радев.     

Тази година Борисов става хаджия на рождения си ден. Точно на 13 юни той е на визита в Израел, където ще остави желание на Стената на плача.  

Премиерът признава, че най-ценният подарък за ЧРД е получил  през 2012 г. - откриването на участък от южната дъга на Околовръстното в София. Тогава колеги гербери го изненадаха с огромна торта с формата на магистрала с валяк, багерист и надпис "Градим България". 

Белият дом готви пищно тържество, на което екипът щял да изненада президента с торта в стил супермен заради мъжкото му поведение на срещата на Г-7 и историческата среща в Сингапур със севернокорейския лидер Ким Чен Ун. 

Преди да стане президент, бизнесменът милиардер Тръмп купонясва на макс с холивудски звезди.  Глезил се е за ЧРД с лазерно шоу и огромни уникални торти, на които са изобразени небостъргачите му.

Коментари