Баба на 8 внуци стана майка на четиризнаци

Британката искала да има четвърто дете, а на бял свят се появили цели четири

Свят

от Екип Марица 219 прегледа 0

Баба на 8 внуци стана майка на четиризнаци

50-годишната Трейси Бритън стана най-възрастната майка на четиризнаци във Великобритания, след като роди 3 момиченца и момченце.
Бебетата са се появили на бял свят миналия месец след Цезарово сечение в 31 седмица от бременността. Новородените все още са под лекарско наблюдение и засега се развиват добре. Майка им се надява, че до Коледа бебетата ще могат да се приберат вкъщи.
Трейси има 8 внуци. Пред The Sun гордата майка и баба казва: "Толкова съм благодарна. Нямам търпение да ги взема вкъщи. Те все още не са на едно място. Всеки е свързан към различна машина."
Трейси описва новите попълнения в семейството като "чудо". Тя и баща им Стивън все още не са избрали имена.
"Исках само едно бебе, а бях благословена с четири. Това е чудо. Не осъзнавах, че пишем история. Казваха ми, че е невъзможно на моята възраст."
Бритън е майка на 3 пораснали деца -дъщеря и двама синове. Внуците й са на възраст между 8 месеца и 11 години.
След като миналия декември Трейси навършва 50 г., вместо да се откаже от мечтите си за четвърто дете, тя се обръща към инвитро клиника в Кипър.
Преди време тя споделя, че вече били отчаяни, че няма да се сдобия с четвърто дете, когато им съобщават, че очакват близнаци. В 9-а седмица от бременността обаче им съобщават, че всъщност бебетата са четири.
Инвитро процедурата на Трейси й струвала 7000 паунда, които били оставени на Бритън от майка й.
На 19 октомври през 30-а седмица от бременността лекарите откриват, че едно от бебета изостава в развитието си и й казват, че застрашава живота на останалите три. Трейси влиза в Университетската болница в Лондон, където 35 медици участват в операцията по израждането на бебетата.
Трейси често е нападана в интернет, че постъпва егоистично, но тя смята, че не е твърде възрастна за деца и дава пример със световни звезди като Мик Джагър, Рони Ууд и Елтън Джон.

Източник:dir.bg

Коментари