Банкерката, свила 400 бона: Страшно е, не издържам в килията

Крими

от Екип Марица 1443 прегледа 0

Биляна Манчева пред съда

Г-н съдия, не издържам, затворена съм в един квадратен метър. Допреди една седмица бях успешен финансов директор, не съм била наказвана. Изведнъж се озовах в една кутийка метър на метър. Стоиш затворен и не можеш да разбереш какво се случва. Страшно е. Дори с адвоката си не мога да говоря адекватно. Не искам да бягам, ако исках можех да го направя, Моля само за домашен арест, ако трябва нека по сто пъти ме проверяват. С тези думи силно разстроена задържаната банкерка от Нова Загора Биляна Манчева се обърна към Бургаския апелативен съд, където тече делото й за мярката за неотклонение, пише 24 часа.

За пореден път Манчева обеща да продължи да съдейства на разследващите. Според нейния адвокат Донев, в ареста имало серопозитивни, болни от хепатит, а условията били нечовешки, а арестантите не се извеждали на полагащата се едночасова разходка.

Адвокатът заяви, че по делото все още няма никакви документи, на които да стои подпис на банкерката, обвинена в присвояване на над 440 хил. лева. Според прокуратурата обаче, Манчева е теглила сумите от дебитни карти на клиенти, използвала е и други методи, при които не е било необходимо да подписва документи.

В залата прокурор Красимира Кателиева заяви, че ако бъде пусната банкерката може да повлияе на свидетели по делото като вече имало сигнал от един от тях за подобни действия.

Коментари