ЧРД на Михаела Филева

Родените на 15 май са харизматични и предприемчиви

Лайфстайл

от Екип Марица 441 прегледа 0

Михаела Филева е родена на 15 май

Да честитим рождения ден на Михаела Филева. Кариерата ѝ започва през 2011 г., след като участва в телевизионното музикално риалити X factor, откъдето набира популярност. Още на следващата година става един от топ артистите на музикалния издател „Монте Мюзик“, в който неин музикален продуцент е Графа.

На 15 май е роден един предприемчив и харизматичен човек с бързи реакции, със силна, енергична и властна натура. Отличава се с настойчивост, изобретателност, индивидуализъм и обмисленост в действията, обслужващи самия него, другите или оп­ределена цел/идея. Обича домашния уют и не оставя недовършена своята работа. По природа е скромен и сдържан, но и общителен, обичащ да привлича внимание и спо­­собен да намери общ език с всеки. Упорит е, лесно се пали, но бързо му минава. Взискателен, изпълнителен и последователен е, държи на думата си и има чувство за отговорност. Присъщи са му дадености като логика и методичност в действията, устременост и умение да постига целите си.

В сферата на чувствата и личния живот тази личност е способна изцяло да за­владее сърцето на любимия с искреност и нежност, при условие, че срещне сродна ду­ша, отговаряща на изискванията й. В тази връзка, в семейството партньорът й тряб­ва да е не само богат, но и привлекателен, за да отговори напълно на романтичните й представи.

Роденият на тази дата е склонен към преувеличения и към заемане с няколко не­ща едновременно. Привличат го успеха и материалното благополучие, а рожденото число 15 е щастливо за получаване на пари, подаръци и благоразположението на другите. Това е човек-епикуреец, романтичен естет, който се отличава с влечение към свободата, промените и пътешествията. Характеризира се и с развито чувство за при­те­жание, доминиращи инстинкти и провокативно понякога поведение, но хората му имат доверие.

Този представител на зодия „Телец” е естествен човек-алтруист. Готов е да се тру­ди пряко силите си само и само да постигне набелязаното. По природа е остро­умен, великодушен и артистичен. Умее и се старае да се възползва от пре­до­ста­ве­ни­те добри случаи. Ползва се с уважение сред околните. Стреми се към бързи резул­та­ти и високи постижения. Понякога, с цел да изяви най-добре способностите си е нужно да бъде ръководен от други.

В делови и професионален план този човек е надарен с лидерски и органи­за­ци­он­ни способности. Притежава заложби и добри възможности за реализация в области като бизнес, право, дипломация, политика, ресторантьорство, образование, музика, сце­­­нични и други изкуства, журналистика, медицина, мода, дизайн и др.

Източник: horoskop-astrom.com

Коментари