Д-р Николов: "Ескулап" няма да се затваря, в планирано обновяване е

Пазарджик

от Екип Марица 1421 прегледа 0

МБАЛ "Ескулап“ ООД е действително в планиран ремонт, както и обновяване на наличната медицинска техника и апаратура. До края на м.септември ще бъдат монтирани и ще заработят  последно поколение скенер и също такива дигитално–графично-скопичен рентгенов апарат и мамограф. Това се казва в писмо до "Марица", изпратено от собственика на лечебното заведение д-р Кузман Николов чрез адвоката на дружеството Лука Бельов. Поводът е публикацията ни от вчера "Ще затворят ли болница „Ескулап“?".

С оглед одобрените по-високи месечни бюджети от НЗОК , които са доказателство за правилната финансова политика на дружеството ще се разкрият нови работни места, и ще се открият нови отделения,  и нови кабинети по неврохирургия ревматология към ДКЦ Ескулап.

Доверието в болничното заведение се определя от известни хабилитирани специалисти, чиито имена са ноторно известни в областта на националното ни здравеопазване и ще станат част от колектива на дружеството “МБАЛ-Ескулап“ ООД, пише още д-р Николов в отговор до медията ни.

Коментари