Ден на отворени врати в жилищен парк Royal Garden

Инвеститорът Галакси Инвестмънт Груп завършва обекта тази есен

Бизнес зона

от Екип Марица 280 прегледа 0

По повод на Великден жилищен парк Royal Garden организира Ден на отворените врати за всички, които търсят своя нов дом или желаят да инвестират в имот. Специални празнични предложения, оглед на свободните за продажба жилища и информация за всички компоненти, свързани със строителството, ще бъдат представени от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп тази събота, 13 април 2019 г. Събитието ще се проведе в търговския офис на Royal Garden, който се намира в непосредствена близост - между ул. "Владивосток" и ул. "Митрополит Максим" в град Пловдив и ще продължи от 11.00 до 18.00 часа.


Royal Garden включва две Г-образни жилищни сгради, които се отличават с модерна и разчупена архитектура. В жилищния парк, който се очаква да бъде напълно завършен тази есен, клиентите могат да открият изключително удобни и функционални апартаменти - един рядък за пазара на недвижимите имоти продукт. Помещенията са с прави форми - със светла височина 2,85 м и са подходящи за разнообразни интериорни решения. В строителството са вложени висококачествени материали, съобразени с последните тенденции, шесткамерна немска PVC дограма, отлична топло и хидроизолация, асансьори от висок клас и други.


Модерната архитектура и отличната локация превръщат жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в добра социална среда за себе си и своите семейства или търсят сигурна инвестиция в имот.

Коментари