Двама наши служители на реда - с награди от МВР

Пазарджик

от Екип Марица 326 прегледа 0

В навечерието на 140-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи служители на ведомството бяха отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона. На тържествената церемония министърът на вътрешните работи Младен Маринов благодари сърдечно на колегите си за готовността, постоянството и вярната служба и за отговорния избор да са част от МВР. По думите му, тази годишнина е събрала в себе си опита и труда на поколения наши колеги, а наша мисия е да съхраним и надградим постигнатото от тях в защита на сигурността на обществото. Не мога да Ви обещая, че ще става по-лесно, но Ви обещавам воля и подкрепа в трудностите и риска, които съпътстват безкомпромисното прилагане на закона, заяви още в приветственото си слово вътрешният министър. 

Церемонията по награждаване на служители от МВР, състояла се в  тържествената зала на Централния военен клуб, уважиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри от кабинета, посланици, аташета по вътрешните работи на страните членки на ЕС и на други държави партньори, бивши ръководни служители на министерството.

Поздравителни адреси бяха получени от министър-председателя Бойко Борисов и президента Румен Радев.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР – 5 юли, министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди 25-има служители на вътрешното ведомство.

 

С ПОЧЕТНО ОТЛИЧИЕ НА МВР „ЗА ДОБЛЕСТ И ЗАСЛУГА” – І степен

Комисар ИВАН ПАНАЙОТОВ – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пазарджик при Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР

 

С ПРЕДМЕТНА НАГРАДА – ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ пистолет „ЗИГ ЗАУЕР”

Комисар ИВАН ДОНЧЕВ – началник на отдел „Охранителна полиция“, той и началник на сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик

 

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения, и по случай професионалния празник на МВР, със заповеди на министъра, заместник-министрите, главния секретар на МВР и административния секретар на МВР са наградени още над 840 служители на министерството.

Коментари