ФК Шипка 1955(Мало Конаре) се влива в Чико-Бунара

Спорт

от Димитър Комсийски 813 прегледа 0

ФК Шипка 1955(Мало Конаре) се влива в Чико-Бунара

Отборът на Шипка 1955(Мало Конаре) ще се влее в този на Чико-Бунара от село Бяга. Това трябва да се случи на насроченото за понеделник Общо събрание на клуба от село Бяга.

С нарочна обява шефът на ФК Чико-Бунара Стефчо Маджаров кани членове на общото събрание на бяжанския клуб да вземат участие в предстоящ форум и да приемат „доведения си брат”.

Каня членовете на сдружението на Общо събрание, което ще се проведе на 11.12.2017г. от 18:30 часа, в с. Бяга, ул. „Двадесета“ 3, община Брацигово, област Пазарджик, и ще протече при следния дневен ред:

Точка първа: Вземане на решение за вливане, по смисъла на чл.12 от ЗЮЛНЦ, на СДРУЖЕНИЕ "ФУТБОЛЕН КЛУБ ШИПКА 1955" в СДРУЖЕНИЕ "ФК ЧИКО-БУНАРА", при което членовете на СДРУЖЕНИЕ "ФУТБОЛЕН КЛУБ ШИПКА 1955" да станат членове на СДРУЖЕНИЕ "ФК ЧИКО-БУНАРА" при условие, че депозират заявление за приемане и декларират, че ще спазват устава на сдружението, както и СДРУЖЕНИЕ "ФК ЧИКО-БУНАРА" да поеме всички права и задължения на вливащото се дружество, вкл. и да замести вливащото се дружество, като страна в съществуващите към момента фактически отношения с трети лица, се казва в обявлението публикувано в интернет.

С приемането на ФК Шипка 1955 Чико-Бунара ще стане и пълноправен член на БФС, което ще му даде и съответните права – глас в  конгреса на футболната централа, както и евентуално участие на баражи за попълване на трета лига през следващата година.  

Коментари