Хотел "Маринела" ще подслонява еврогостите догодина

"ВГ" АД спечели обществената поръчка за хотелско настаняване на ръководителите на делегации и техните придружители

Бизнес зона

от Борислав Наумов 484 прегледа 0

По време на българското европредседателство пребиваващите у нас ръководители на делегации и техните придружители ще нощуват  в столичния хотел "Маринела" и останалите хотели от акционерното дружество "ВГ" АД, което е собственост на най-големия български хотелиер - пловдивският бизнесмен Ветко Арабаджиев. Средната цена на една нощувка ще бъде малко над 217 лева без ДДС. Това става ясно от съобщение на Министерство за българското председателство за Съвета на ЕС, в което се посочва, че фирма „ВГ“ АД е определена за изпълнител на обществената поръчката за хотелско настаняване. От информацията се разбира, че общата цена за цялостно изпълнение на поръчката при 1808 броя нощувки е в размер на 430 249,76 лева с включена закуска, туристически данък и ДДС.

Освен бившия Японски хотел в София  в портфолиото на "ВГ" АД има още хотели категоризирани 4 и 5 звезди в топ дестинациите на България - хотел“Марица“-Пловдив, хотел“Пампорово“  в комплекс Пампорово, петзвездният хотел „Роял Касъл Дизайн & СПА“ в курортен комплекс Елените.

На годишните награди на списание и клуб Business Lady „Компания на годината’16”  в категория лукс бизнес хотел за 2016 г, хотел „Маринела” отново получи признание и награда за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел./"Пазарджишка Марица"

Коментари