Извършват се ремонти по третокласната пътна мрежа

Регион

от Теодора Димитрова 247 прегледа 0

Извършват се ремонти по третокласната пътна мрежа

Пътищата в област Пазарджик са нормално проходими. По високите части на Родопите има мокри участъци, възможни са и заледявания и трябва да се шофира внимателно. В тази част на региона е засилена и опасността от падащи камъни по направленията Пещера – Батак – Широка поляна, Варвара – гара Костандово и Белово – Юндола.

Ремонти се извършват на третокласната пътна мрежа. На пътя Сърница-Бърдуче в 5-километров участък движението е в едната лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. На пътя между селата Огняново и Ветрен дол в 8-километров участък движението се извършва поетапно в лява и дясна ленти за движение поради ремонт на пътната настилка. Движението се извършва поетапно в лява и дясна ленти за движение.

В Пазарджик е натоварено движението по входно-изходните артерии, в района на кръговите кръстовища при моста на река Марица и по околовръстния път. В областния град е затворен частично бул. „Александър Стамболийски” заради продължаващи ремонтни дейности. Няма въведени други ограничения на движението./Пазарджишка Марица

Коментари