Кмет направи първа копка на модерен жилищен парк

Роял Гардън обещава европейско качество и функционални апартаменти с отлични разпределения на бъдещите новодомци

Бизнес зона

от Екип Марица 1502 прегледа 0

Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на най-новия си проект от "премиум" клас. Официалната първа копка на Royal Garden беше направена от Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп и от инж. Иван Тотев, кмет на град Пловдив. На обособената работна площадка на бъдещия жилищен парк бе отслужен и тържествен водосвет за здраве, щастлив живот, и благоденствие на бъдещите новодомци. На официалната церемония присъстваха още кмета на район "Западен" Димитър Колев, строителната компания представители на архитектурното бюро, както и клиенти на компанията инвеститор.

"Royal Garden е проект на инвеститор с доказана репутация, който стои зад проекти, отговарящи на всички европейски и световни стандарти в строителството", сподели инж. Тотев. Той допълни, че Галакси Инвестмънт Груп е дългогодишен партньор на община Пловдив, който чрез дейността си допринася за по-добрия облик на града, за неговия икономически растеж и трябва да служи за пример.

Обектът се намира в квартал "Отдих и култура", който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града. Обектът е разположен до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани. Жилищният парк ще се състои от две Г-образни сгради от "премиум" клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, където са предвидени паркоместата и гаражите. Характерно за помещенията е, че ще се отличават с изключителна функционалност, апартаментите са с отлично разпределение, и светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Жилищният парк разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки. "Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града и облагородяването на неговата инфраструктура", каза по време на официалното събитие управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. "Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план", допълни Бояджиев

Коментари