Митов: Този успех е и за Петьо Ковачев

Спорт

от Димитър Комсийски 118 прегледа 0

Митов: Този успех е и за Петьо Ковачев

"Много съм щастлив, че Пазарджик отново има отбор в професионалния футбол". Това заяви в емоционално интервю секунди след победата на Хебър над Беласица с 3:0 в Петрич наставникът на хебърци Николай Митов.

"Мисля, че напълно заслужено спечелихме тази промоция.

Желая да поздравя всички играчи, които направиха така, че да имаме тази голяма преднина и да се класираме във Втора лига, при това няколко кръга преди края на сезона.

Не беше лесно да бъдат пределно концентрирани толкова дълго време, но те дадоха най-доброто от себе си и заслужено триумфирахме.

Искам да поздравя всички, които работят в Хебър, както и моите помощници - първият ми асистент Радослав Вардаров, кондиционният ни треньор Георги Петров, наставникът на вратарите Васил Василев, както и на бившият ми помощник Петьо Ковачев, който скоро ни напусна от този свят.

Сигурен съм, че той ни гледа отгоре и е много щастлив за този успех, в който има сериозна заслуга. Това влизане е и за него, той много го искаше и чакаше.

Също така искам благодаря на кмета Тодор Попов и на Иван Папазов, които направиха всичко възможно, за да имаме най-добрите условия в Трета лига и да се завърнем сред професионалистите, като не ни липсваше нищо.

В момента не искам да говоря за Втора лига и за бъдещето. Нека първо отпразнуваме на този успех, който над десет години се чакаше в Пазарджик", заяви Митов.

Коментари