Нова стрелба в близост до църква в САЩ, има жертва и ранени

Свят

от Екип Марица 200 прегледа 0

Снимка: Gettyimages

Един човек е загинал, а седем други са получили различни наранявания при стрелба в американския град Балтимор, съобщиха местните медии.

Обаждането в полицията е получено около 5 часа след обяд местно време. Стрелбата е започнала по време на пикник, близо до Баптистка църква, съобщи полицията. Засега властите не коментират дали стрелбата е свързана с църквата.

Все още не се знае каква е причината за стрелбата, нито кой е стрелял. Според полицията стрелецът е избягал, предполага се, че втори стрелец е отвърнал на огъня на нападателя. Многобройни полицейски части са блокирали района.

Източник: Новини.бг

Коментари


В един прекрасен ден мъжът ми каза, че не му е нужна такава непълноценна жена, приличаща на дебела крава. Не можете да си представите какъв удар беше това за мен: любимият ми човек ме унизи, накара ме да се чувствам още по-ужасно, а след това просто подава молба за развод. На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz