Отличиха Галакси Инвестмънт Груп в "Компания на годината"

Призът за пловдивската компания е в категория "Инвестиции"

Бизнес зона

от Екип Марица 141 прегледа 0

Общо 20 организации в различни сектори на икономиката бяха отличени в петите ежегодни награди „Компания на годината“. Призовете се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, ефективност и прозрачност, успешен мениджмънт, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ефективни комуникации, ноу-хау, добро пазарно позициониране, устойчиво развитие, корпоративна социална отговорност и др. Подбраните категории тази година са индустрия, строителство и архитектура, здравеопазване, банков сектор, телекомуникации, фармация, застраховане, успешен мениджмънт, инвестиции, бързооборотни стоки, медии и реклама.

За „Инвестиции, развитие и управление на недвижимата собственост“ в тазгодишното издание на конкурса беше отличена пловдивската компания Галакси Инвестмънт Груп. Наградата беше връчена на директора „Инвестиции и продажби“ в дружужеството Мартин Драгоев. „Преди всичко бих искал да благодаря за днешната награда на организаторите на събитието. Признанието, на което се радва Галакси Инвестмънт Груп тази вечер е резултат на десетките успешни проекти, реализирани през годините. Тази награда отразява духа и високия професионализъм на всеки един човек в екипа ни и също така носи отговорността да правим проекти, които създават стойност за компанията ни, нашите партньори и обществото като цяло”, сподели по време на церемонията директорът „Инвестиции и продажби“ на компанията Мартин Драгоев.

Официалната церемония събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции. Организатор на проявата е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Наградите на „Компания на годината” са продължение на основната цел на двете медии - да споделят успешни бизнес модели, да бъдат трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.


Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, която развива и управлява успешни проекти в различни направления на недвижима собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи.

Компанията инвестира в проекти, в които вижда потенциал. Позиционирани на ключови локации, които отговарят на съвременните модели за развитие на бизнес и притежават множество конкурентни предимства.

Дружеството има дългогодишен опит в привличането на едни от най-големите международни брандове като Hilton, InterContinental в град София и Royal Beach Barceló в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Сред успешните проекти на компанията са още Индустриален Парк Марково, Офис Парк Пловдив, Роял Бийч Мол и др.

Коментари