Пазарджиклии дават идеи за промяна на социална среща

Образование

от Екип Марица 502 прегледа 0

Пазарджиклии дават идеи за промяна на социална среща

В Пазарджик на 23 ноември ще се проведе събитие, което има за цел да постави началото на диалог сред жителите на града за положителна образователна и обществена промяна.

Социалното събитие „Поведи промяната в Пазарджик” ще бъде от 18:30ч. в театър "Константин Величков" и се организира от фондация Заедно в час.

На срещата ще бъдат представени истории на хора, които ще споделят своя опит в постигане на целите си и своите рецепти за реализация.

Ще бъдат чути и идеите за промяна от жителите на Пазарджик, както и реални възможности за подобряване на най-важната предпоставка за успешно развитие на обществото в България - образованието.

Основната мисия на фондация Заедно в час, създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”, е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им. Защото именно от децата започва и промяната на цялото ни общество./Пазарджишка Марица

 

Коментари