Потвърдено: Иван Панайотов ще бъде кандидат-кмет на Пазарджик от ГЕРБ

Пазарджик

от Екип Марица 503 прегледа 0

Навършилият преди 3 дни 60 години доскорошен шеф на областната противопожарна служба в Пазарджик Иван Панайотов бе номиниран официално за кандидат-кмет на община Пазарджик от ПП ГЕРБ.

Новината на "Марица" намери потвърждение на проведено снощи номинационно събрание на общинската структура ПП ГЕРБ в Пазарджик.

Мотивите за издигане на кандидатурата на Иван Панайотов са, че "той е отличен професионалист с много добри управленски и мениджърски качества, който се ползва с любовта и уважението на хората, честен и почтен човек, който обича Пазарджик и ще работи за неговия успех във всички области", съобщиха от пресцентъра на партията в Пазарджик.

„Винаги съм съветвал моите подчинени да се поставят на мястото на страдащия и онеправдания. Считам, че това е формулата за успех“, каза след номинирането си Иван Панайотов.

Припомняме, че след като в сряда Иван Панайотов навърши 60 години той напусна системата на вътрешното министерство след 36 лета вярна и самоотвержена служба в името на хората и обществения интерес.

На събранието на общинската организация на ГЕРБ - Пазарджик бяха номинирани още кандидати за кметове в населените места от община Пазарджик и кандидати за общински съветници. Всички кандидатури предстои да бъдат одобрени от Националната изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ.

Коментари