Първо в "Пазарджишка Марица": Убийство разтърси Виноградец

Регион

от Димитър Комсийски 8192 прегледа 0

47 годишният бивш ресторантьор Атанас Димитров Тонкев от село Виноградец е загинал по нелеп начин тази нощ, научи „Пазарджишка Марица”. За момента водещата версия на криминалистите е „нещастен случай”. Инцидентът станал в питейно заведение в селото по време на честване на рожден ден на 6 годишния Юри Влайков, син на Кирил Влайков.

Около 22 часа като част от празненството тишината в селото била нарушена от гръм на фойерверки, коментираха хора от Виноградец. 

Секунди по-късно, по първоначална информация, след употреба на алкохол, единият от присъстващите извадил законно притежавания си боен пистолет в разрез на изискванията за безопасност и законовите разпоредби. Започнала размяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на малкия Юри. При произведен неволен изстрел смъртоносно бил улучен собственикът на заведението Атанас Тонкев, който починал на място. Тялото му е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина”- Пазарджик.

За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура.  С детето работят психолог и инспектор „Детска педагогическа стая”, води се полицейско производство, съобщиха от ОД на МВР.  /"Пазарджишка Марица"

На втората снимка е заведението, в което се е случил нелепият инцидент

 

Коментари