Работа-мечта! Търсят стопанин на фар срещу $5000 месечно

Свят

от Екип Марица 1279 прегледа 0

Одобрените кандидати ще започнат работа през месец април

Живот на остров без интернет и телевизия срещу 5 хиляди долара на месец. Това предлага фондация, която стопанисва фар край Сан Франциско.

В залива на Сан Рафаел, близо до Сан Франциско, се намира остров Ийст Брадър. Върху него е разположен действащ морски фар и малък хотел във викториански стил. Компанията, която го стопанисва, търси двама души, които да живеят и работят там през следващите поне две години.

„Много хора виждат в нашето предложение романтиката и идилията да живеят на красив остров с фар край Сан Франциско. Това е вярно, но ги чака и доста работа – ще трябва да управляват моторниците, с които туристите идват на острова, да почистват стаите, да приготвят и сервират храната”, казва Том Бът, президент на компанията, стопанисваща фара.

Месечната заплата на човек е малко над 5 хиляди долара, а кандидатите трябва да се откажат от достъп до интернет и телевизия. Работните места са за постоянно пребиваващи в Съединените щати, които имат и сертификат за управление на моторна лодка. Въпреки тези условия, интересът към работа на острова е огромен и стана хит в социалните мрежи.

„Получавам кандидатури за работа от Русия, Азия, Турция, Франция, от Мексико – почти от целия свят. Поздрави на България и ако идвате към Сан Франциско, посетете фара на остров Ийст Брадър”, приканва Бът.

Одобрените кандидати ще започнат работа през месец април. Подробна информация за изискванията можете да намерите на www.ebls.org

Коментари