Родопчанинът Алейдин: Първо се научи да даваш, ако искаш да получаваш

Здраве

от Екип на "Пазарджишка Марица" 1462 прегледа 0

Родопчанинът Алейдин: Първо се научи да даваш, ако искаш да получаваш

Поради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин ще приема отново в град Пазарджик на 13, 14 и 15 октомври, петък, събота и неделя, от 9.30 до 20.00 ч. чрез предварително записване на тел: 0878 859 495; 0888 849 831.

АЛЕЙДИН ТАХИРОВ е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 г., родом е от с. Бенковски край Златоград, но от 14 г. живее в Мадан, Смолянско. Зет на къща е, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище в Русе и Шумен в Томбул джумая през 1999 г.

От 2002 г. насам, когато 5-6 дни изпада в кома, родопчанинът Алейдин получава дарбата от всевишния да помага на хората чрез свещената книга Корана. Той открива и разваля магии и лекува болести с мюсюлманската книга.

Когато дойде човек при мен, не го питам какъв проблем има и за какво е дошъл, както правят повечето ми колеги, а самия проблем го казвам аз, без да ми казва нищо конкретният човек. Започвам от миналото, преминавам през настоящето и завършвам с бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, за работа, ако човекът не е семеен, дали ще бъде и кога, колко брака и колко деца ще има на този свят и ако има имот за продаване или купуване, дали ще стане и кога. Ако има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита и кой я е направил, дали е мъж, или жена и първата буква от името. Мога да гледам и да развалям магии и на снимка и да лекувам и друг човек само по снимка. За починали хора не гледам.

Не се лакомя и не съм алчен за много пари и затова открито казвам, че магии не правя под никакъв предлог, който не вярва, може да ме изпробва. Това е грях според нашата религия и не забравяйте, че всичко се връща на този свят.

Искам да отбележа нещо много важно, че когато развалям магии и лекувам дадена болест, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми със запис и колети по пощата.

Също така, когато развалям магии на човек, давам гаранция, че оттук нататък 7 г. няма да го хване такава, дори и да се опитат да му направят наново. Не съм човек за един ден, обичам да си пазя хляба и доверието на хората за в бъдеще.

Радвам се и се гордея, че продължават да ме търсят и да ми се доверяват хора от полиция, съд, община, болница, учители и бизнесмени.

Най-успешно лекувам следните болести: алкохолизъм, хазартна зависимост и такава от наркотици, припадъци и епилепсия, стрес, депресия и проблеми със забременяване.

Девизът ми е: Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен!

Аз работя най-евтино в цялата страна. Убедете се сами в интернет. При мен цената за едно гледане в Пазарджик е 60 лв., а когато лекувам болест или развалям магия, се изчислява според данните на човека или според каноните на Корана, в зависимост от проблема и дали магията е по-стара. Моите цени не са в хиляди левове.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят. Който се подиграва, грехът си е негов. Всевишният вижда всичко.

Коментари