Роми от Куклен: Полицай удари жена! ВИДЕО

Униформените отричат да има полицейско насилие

България

от Яница Марова 6680 прегледа 0

Роми от Куклен: Полицай удари жена! ВИДЕО

Роми от Куклен обвиняват полицай в насилие над жена от етноса. Инцидентът станал по време на вчерашното меле в града, където униформените пристигнали след сигнал за насилие над българи. Българското семейство било нападнато, след като направили забележка на група пияни мъже да намалят музиката. По думите на ромите един от служителите на МВР, който се е отзовал на сигнала, безпричинно ударил Златка Карагьозова. Тя е майка на един от 7-те задържани. Вследствие на което ромите потрошили патрулката. Униформените отричат да е имало полицейско насилие.

Вижте какво казва шефът на пловдивската полиция и ромите в следващото видео.

Коментари


Точно преди Великден на зелената площ преди блока ни българин беше нарочно изсипал цяла торба с нечистотии на 50 метра от кофите за отпадъци. Нарочно наблюдавах от терасата ми дали някой от минаващите през самите отпадъци жители на културната столица на Европа ще се наведе да ги събере в стоящата на метър голяма найлонова торба. Уви... Това направи една циганка след празниците.

Колкото България е на българите толкова е на циганите така, че дишайте спокойно расисти..

До първия - циганите ли обраха 5 млрд от КТБ бе, льольо? Циганите ли загробиха 3 млрд в атомния гьол (цирей) БелеНЕ? Циганите ли бяха? Нещастник!

ЦИГАНИТЕ ЛЪЖАТ, КРАДАТ, АГРЕСИВНИ, МЪРЗЕЛИВИ, и.... МАХНЕТЕ ГИ ОТ КРАСИВИЯ НИ ПЛОВДИВ!