Росен Ангелов следил от таблет новините за себе си

Крими

от Екип Марица 733 прегледа 0

Росен Ангелов следил от таблет новините за себе си

Шесторният убиец Росен Ангелов е следил от таблет новините за издирването му от полицията. Това съобщи "24 часа”, позовавайки се на важен човек в МВР.

До трупа на мъжа, намерен самоубил се вчера, полицията открили дигиталното устройство. В къщата имало и храна.

Ангелов се е самоубил, като е долепил до лявото си слепоочие пистолет “Берета M9 22LR”.

Росен Ангелов, който в последните дни беше издирван за тежкото шесторно убийство в Нови Искър, се заканвал на мъжа на Кети Кюхова, с която е имал връзка до ноември – Неделчо.

Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника. Пишеха си по Viber, разказа пред bTV ключов свидетел по случая – последният работодател на Росен Ангелов – Драгомир, предаде Днес.бг.

Ангелов ставал всяка сутрин в 4:30 ч., за да стигне на работното си място – работилница за огради.

Той бил изключително добре подготвен физически – всеки ден изминавал 20 км пеша от вилата в Луково, в която се бил самонастанил, до мястото, на което работел последната година и половина.

Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги въоръжен. Често стрелял във въздуха. Според Драгомир бил добър, подготвен стрелец.

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Помагал на Кюхова да чисти къщи, тя е имала филма за почистване. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали.

"Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир и описа Росен Ангелов като потаен, мълчалив, но и много начетен.

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова. Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с което живеели на семейни начала.

"Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него", спомня си Драгомир.

Последната среща между тях е била на 1 януари, ден след жестокото убийство.

"Дойде да ме види, пихме по една бира, той стана и си тръгна, каза, че брат му е починал и отива на погребение, после разбрах, че не е починал", каза Драгомир.

Според него е възможно Росен Ангелов да е убил шестима души.

Коментари