Румяна Ангелова от Икономиката е сред победителите в престижен конкурс

Пазарджик

от Борислав Наумов 288 прегледа 0

Учителката по математика и информатика в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт град Пазарджик Румяна Ангелова е един от десетте победители в конкурса "Дигитален посланик в час и в клас (2018)", обявен от ДигиталнаНационална Коалиция.

Отличените учители ще бъдат поканени да се включат в екипа от Дигитални посланици на ДНК и ще бъдат наградени с посещение на най-голямото световно изложение за образователни технологии Bett, което ще се проведе през януари 2019 г. в Лондон. На победителите в конкурса ще бъдат предоставени възможности да работят за популяризиране на дигиталните технологии за целите на образованието, като участват в обучения на учители в Северозападна България.
В конкурса "Дигитален посланник в час и клас (2018)" участваха над 100 активни, ефективни, оригинални и креативни учители, които работят ежедневно за повишаване на качеството на образованието като се възползват от силата и възможностите на дигиталните технологии. Специално жури избра десет впечатляващи дигитални образователни практики.

Коментари