Селянин от Йоаким Груево преби кметица във врачанско

Крими

от Екип Марица 1153 прегледа 0

Селянин от Йоаким Груево преби кметица във врачанско

Мъж от пловдивското село Йоаким Груево е нанесъл тежък побой и щети по колата на кметицата на Буковец, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 16.20ч. в Районното управление на Бяла Слатина е подаден сигнал от кметицата на врачанското село Буковец - Петя Начова Ангелова. Тя съобщила, че при връчване на АКТ за нарушаване на нощната тишина, 33-годишен мъж я нападнал агресивно, съобщи Булнюз.бг.

Другоселецът с инициали Н.Й. е нанесъл побой на уважаваната дама и е потрошил френския й автомобил "Пежо". Напрежението ескалирало, когато Н.Й. откършил дръжката от предната врата на колата и влязъл в нея.

Не успял да я запали и потегли и затова отмъкнал от купето дамската чанта на кметицата заедно с пари и лични документи. На излизане от автомобила мъжът от Йоаким Груево наритал здраво задната врата на "Пежо"-то и избягал.

Г-жа Петя Ангелова е в стабилно състояние и няма опасност за здравето й. Тя е била прегледана и освидетелствена от съдебен лекар при Многопрофилната болница "Христо Ботев" във Враца.

Щетите по автомобила са огледани и е дадена експертна оценка. Взетите при обира вещи са върнати на пострадалата. По случая е образувано Досъдебно производство по описа на РУ-Бяла Слатина./Марица.бг

Коментари