Шокиращи подробности за дрогирания, помел трима полицаи

Крими

от Екип Марица 1675 прегледа 0

Шокиращи подробности за дрогирания, помел трима полицаи

17-годишният Димитър, който в петък помете с такси трима полицаи в центъра на София, редовно бягал от дома за деца без родители. Това станало ясно в хода на разследването по случая, обясниха от прокуратурата и МВР пред „Телеграф“.

От обвинението посочиха, че на момчето са повдигнати обвинения за разпространение на наркотици и за нанасяне на лека телесна повреда на тримата полицаи. Определена му е мярка „надзор от инспектор от детска педагогическа стая“.

Екшънът се разигра в петък по обяд, когато полицаи подали сигнал на такси да спре за проверка. Возилото, обаче, успяло да избяга. Номерът му веднага бил пуснат ди всички сили и около 15 ч. на бул. „Васил Левски“ било засечено. Полицаи подали сигнал да спре, но шофьорът блъснал трима от тях.

При ареста се оказало, че водачът е 17-годишният Димитър, който бил обявен за издирване от баща му. Момчето, обаче, било настанено в дом, тъй като родителят не можел да полага грижи за него. „Бащата редовно го е подавал за издирване, тъй като е бягал от там“, обясниха разследващи.

В хода на проверката станало ясно още, че Митко има крими регистрации за дрога и кражби. Дрегерът установил още, че момчето е било друсано с амфети и канабис по време на екшъна.

Митко беше арестуван зрелищно заедно с двамата си спътници в таксито – 20-годишния крими проявен Драгомир и с две години по-голямата Величка. Пред ченгетата тримата обяснили, че взели таксито от бащата на девойката, което се проверява. По време на обиска в нея бил открит въздушен пистолет и наркотици.

Коментари