След "Пазарджик Мези" иде "Бири Манджаро"

Лайфстайл

от Екип Марица 251 прегледа 0

След "Пазарджик Мези" иде "Бири Манджаро"

Нов фестивал на храната и музиката се задава почти веднага след поредното издание на вече традиционния за града ни "Пазарджик Мези", който ще е в навечерието на Празника на Пазарджик. "БириМанджаро" пък е планиран за началото на юни, от 7 до 9-ти. Живеещите в района на Острова могат да си отдъхнат - той ще вдигне шумотевица на Стадиона.

Ето и поканата на организаторите във Фейсбук:

"БириМанджаро – върхът на вкуса!

Имаме удоволствието да те поканим на първия фестивал за крафт бира и храна в град Пазарджик, който ще проведе в периода 7-9 юни 2019 в парк „Стадиона в града“.

Фестивалът е съвместна инициатива на Община Пазарджик, Minus Events & Management, Rhombus Craft Brewery/ Крафт пивоварна Ромбус и Съвет за младежка политика.

Ние вярваме, че българските занаятчийски продукти имат какво да покажат, затова по време на фестивала всеки ще може да се запознае с тях и техните производители. Очакват те над 25 малки бутикови компании, производители на крафт бира, висококачествени храни, люти сосове, шоколади, джелато и други.

Ела и покори върха на вкуса “БириМанджаро“. Наслади се на разнообразие на истинска, ръчно приготвена бира и храна, забавления и много изненади. А какво е празник без музика?! Освен от бира и наздравици, паркът ще бъде завладян от здрави китари.

ВХОД СВОБОДЕН

Очаквай повече информация съвсем скоро".

Коментари