Супер новина! Диляна Попова и Асен Блатечки се оженили тайно

Лайфстайл

от Екип Марица 3990 прегледа 0

Супер новина! Диляна Попова и Асен Блатечки се оженили тайно

Секссимволите на родното кино Диляна Попова и Асен Блатечки са се оженили тайно, съобщава „Телеграф“.

Издаде ги сватбената халка, която моделката и актриса носи от известно време на ръката си, а в последните ѝ снимки в социалните мрежи почти няма фото без нея. Издайническото бижу е на средния пръст на красавицата и е доста дискретно като размер.

Според подозренията, които тръгнаха, красавицата е сключила таен брак с Асен Блатечки, без да вдига много шум. „Блатечки не вярва в брака. Може да се е върнал при Диляна, но ако са подписали, е по-скоро фиктивно – заради сина им Борил, да не расте детето с комплекс за малоценност“, коментираха новината колеги на топактьора.

Съвсем наскоро двамата дадоха сигнал, че са рестартирали отношенията си, без никой да ги подозира. Свидетели докладваха, че те се появили в столичен ресторант на ул. „Ююрий Венелин“, като се държали доста семейно.

„Диляна дойде сама с детето за обяд, Хапнаха набързо. След половин час Блатечки се появи триумфално с широка усмивка. Гушна я доста любвеобилно. После качи хлапето на конче върху раменете си и тримата прегърнати отидоха някъде“, докладва свидетел на случката.

Коментари