Съвременна Рапунцел не си мие косата от 20 години

Лайфстайл

от Екип Марица 181 прегледа 0

Съвременна Рапунцел не си мие косата от 20 години

32-годишната художничка Франческа Клуни често е наричана „британската Рапунцел” и всичко това благодарение на разкошната й коса, пише Блиц. Франки е започнала да пуска да расте косата си, чиято дължина достига днес почти два метра, още когато била на 6 години. Но вече на 13 г. момичето разбрало колко трудно е да се грижи за тях. Поради тази причина Франческа веднъж въобще се отказала да мие косата си и оттогава е много доволна от това. През последните 20 години единственото нещо, което жената прави, е да я разплита и разресва косата си. Художничката разказва, че отказът й да измива косата си значително улеснил живота й. Франки признава, че от ранна детска възраст тя мечтаела да изглежда като принцесите от приказките. Сега косата й достига почти два метра - до самите й крака.

Според думите на Франческа, след отказа й от измиване тя изпитвала ужасен дискомфорт през първите няколко месеца. Косите й били мръсни през цялото време и главата я сърбяла, но скоро всички тези „симптоми” изчезнали.

Сега жената прекарва около половин час, за да приведе косата си в ред - като само я разреши.

Това, че не мие главата си, не се е отрази на „качеството” на косата, което е наистина удивително. Косата на Франческа изглежда страхотно.

Съвременна Рапунцел не си мие косата от 20 години

Съвременна Рапунцел не си мие косата от 20 години

Коментари