Третокласници сътрудничат на Комплекса за социални услуги

Пазарджик

от Екип Марица 400 прегледа 0

Директорът на КСУДС гр.Пазарджик Гергана Спасова се срещна с учениците от  3 ”б” и  3 ”в” клас на І ОУ „Свети Климент Охридски“ град Пазарджик,   с класни ръководители: Калинка Спасова и Валерия Гуджунова. Гергана  Спасова  благодари на децата за вълнуващото и запомнящо се тяхно участие в Деня на българското семейство, организиран от специалистите на Сектор ”Работа със семейства” към Комплекса. Специалистите попитаха децата „Как изглежда щастливото семейство?”. Своите представи, мисли, емоции и очаквания за семейството децата претвориха в изложба от ръчно изработени къщички с писма, детелини с послания и мечти. 

Изложбата е аранжирана във фоайето на КСУДС и може да бъде видяна от  посетителите му.

За проявена активност и съпричастност към инициативите в подкрепа на деца и семейства в нужда, директорът на КСУДС град Пазарджик връчи на третокласниците:  Грамота за отлично представяне в Деня на българското семейство, плюшена играчка, която да стане талисман на класа и други подаръци.

Срещата бе наситена с много вълнение и взаимна благодарност. На финала децата изразиха желание за обща снимка и „дадоха дума“ да продължат сътрудничеството си с Комплекс за социални услуги за деца и семейства град Пазарджик./ Пазарджишка Марица

Коментари