Търсят се младежи с предприемачески дух

Пазарджик

от Екип Марица 261 прегледа 0

Търсят се младежи с предприемачески дух

ОИЦ - Пазарджик обяви онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“ – Област Пазарджик. Той е част от Националната инициатива на Европейската комисия „Европа в моя регион“ 2019 г. и част от Общата инициатива на мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Целта на събитието е да бъде насърчено предприемаческото мислене у младежи на възраст между 14 – 18 години и да се провокира интересът към новаторски бизнес идеи и начините, по които да бъдат реализирани. Младежите ще имат възможност да обменят опит и идеи със свои връстници от различни населени места и училища и да се запознаят с вече успели бизнес идеи и предприемачи.

Конкурсът е с краен срок 1 юни 2019 г. Участие в него може да вземете, като изпратите бизнес идея под формата на видеоклип до 12 май 2019 г., който да е с продължителност до 2 минути и с максимална големина до 25 МБ. Клиповете ще се изпращат през Mesenger, на фейсбук страницата нa Областен информационен център - Пазарджик, в секция Събитие със заглавие: „Онлайн конкурс за млади предприемачи Имам бизнес идея Пазарджик“ .

На базата на Facebook гласуване в периода 13 май – 23 май, десетте бизнес идеи от област Пазарджик, събрали най-много харесвания, ще получат спийкъри за награда, а авторите на двете най-добри концепции ще спечелят посещение в София Тех Парк, където ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и стъпките за тяхното реализиране.

За въпроси и повече информация относно конкурса: на тел. 034/ 44 62 09 или на страницата на Областен информационен център – Пазарджик във Фейсбук.

Коментари