Убийството във Виноградец е сред топ-събитията на седмицата

Регион

от Борислав Наумов 429 прегледа 0

Убийството във Виноградец по време на честването на рожден ден на 6-годишно дете се определя от хиляди българи като топ-събитието на седмицата. В традиционната анкета на БНТ за събитие на седмицата, този злощастен инцидент е посочен на второ място след опустошителния и ужасяващ ураган "Ирма".

Информациите за това убийство, случило се след като в ресторанта във Виноградец са били изстреляни 126 патрона с пистолета на тогавашния председател на ОбС-Септември са и сред най-четените и коментирани публикации на сайта на "Пазарджишка Марица" през седмицата. Но читателите на нашия сайт са отделили най-много внимание на дописките за едно друго убийство в областта - на жена от Пещера и на издирването на нейния съпруг, който предпочете да се укрива дни наред след като отне живота на жена си.

Точните данни за проявения интерес към най-четените публикации в сайта на "Пазарджишка Марица" можете да намерите в дясната горна част на страницата, избирайки между рубриките "Най-четени" и "Най-коментирани"./Пазарджишка Марица"

Коментари