В четвъртък: Прегледи за рак на млечна и щитовидна жлеза

Пазарджик

от Теодора Димитрова 938 прегледа 0

В четвъртък: Прегледи за рак на млечна и щитовидна жлеза

Ден на отворените врати инициира за поредна година пазарджишкото „Сдружение за онкоболни и приятели“. Събитието ще се проведе в четвъртък, 15 февруари по повод Световния ден на онкоболните хора – 4-ти февруари и Световния ден на онкоболните деца – 15-ти февруари.

Инициативата традиционно се подкрепя от кмета на община Пазарджик Тодор Попов. Входът е свободен за всички, които имат потребност и искат да получат информация за такъв вид услуги, които се предоставят в Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лица с онкологични заболявания от специалистите. Ще имат възможност да получат компетентни отговори и информационни брошури.

По повод инициативата рентгенологът д-р Теодора Благова ще приеме желаещите за преглед на млечна и щитовидна жлеза с ехографа и ще разяснява методите на превенция и необходимостта от нея според състоянието и възрастта им. Прегледите започват в 13:30 ч. в Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лица с онкологични заболявания в Пазарджик на ул. „Александър Стамболийски” № 16, а цената е 10 лева. /Пазарджишка Марица

Коментари