Велинградчанин уби баба си с прът

Преди това пребил и майка си, арестували го трезвен и ненапушен

Крими

от Екип Марица 414 прегледа 0

Велинградчанин уби баба си с прът

Млад мъж извършил тежко престъпление е задържан от служители на РУ-Велинград, съобщи говорителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Сигнал за случилото се битово убийство е получен тази сутрин в полицейското управление на курортния град. Станало ясно, че 29-годишният Х.С. от Велинград предизвикал скандал с майка си. Разпрата бързо се разгорещила, при което младият мъж нанесъл удари на 48-годишната жена с дървена летва. Това обаче не стигнало да умилостиви разярения мъж, той отишъл в съседната стая , където на легло била 71-годишната му баба. На нея той нанесъл множество удари в областта на главата и за съжаление в резултат на това старицата е починала.

Пристигналите на мястото полицейски служители задържали Х.С. в ареста на РУ-Велинград . Той е тестван с техническо средство и пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Трупът на жертвата е транспортиран в „Съдебна медицина”-Пазарджик за аутопсия. За случилото се незабавно е уведомен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура. Продължават процесуалните действия по документиране и изясняване на тежкото престъпление, води си дознание.

Коментари