Владо Николов: Опитаха се да ни унижат

Спорт

от Димитър Комсийски 257 прегледа 0

Владо Николов: Опитаха се да ни унижат

Извадих отбора си от полето, с намерението да си тръгнем.

Разубеди ме дежурният делегат Светослав Златарев. Той ме посъветва, че е по-добре за волейболистите, за феновете, за всички, които обичат волейбола да доиграем мача. Послушах го и се върнахме.

Така обясни ситуацията с безпрецдентното прекъсването на волейболен мач в Пазарджик треньорът на Левски Владо Николов.

Той обяви защо е стигнал до крайното решение.

При наша атака и пусната топка тя падна на земята, удари я. Това стана буквално пред очите на съдията, но играта не бе спряна.

Протестирах, но съдията не ме чу и не пожела да ме слуша.

Отидох при дежурният делегат за да разясним ситуацията. Първият съдия вместо да си признае грешката – започна да ми вади картони. Ядосах се. В ситуация, в която Хебър ни надиграва категорично, първият съдия Илиян Георгиев се опита да ни унижи, коментира Николов.

Поздравявам Хебър. В този мач съперникът бе по-добрият отбор. Заявявам, че Хебър категорично ни надигра. Но със своите действия първият съдия Илиян Георгиев развали цялата празнична атмосфера и хубавия мач.

Като цяло съдийството по никакъв начин не повлия на хода на мача, защото Хебър бе по-добрият отбор през цялото време и логично спечели двубоя. Но реферът развали мача. След това, за да се опита да ни компенсира, отсъди три точки в наша, полза, с които ощети домакините, каза наставникът на Левски.

Коментари