Въндев пак в Чико, Електричката с картотека в Локо

Джамов се връща в Марица, а Лачов продължава в Септември

Спорт

от Димитър Комсийски 452 прегледа 0

Въндев пак в Чико, Електричката с картотека в Локо

Шампионът с Локомотив(Пд) от 2004-та година Явор Въндев ще играе за втори пореден сезон в състава на Чико-Бунара от село Бяга.

Навършилият преди 2 месеца 36 години опитен щурмовак бе картотекиран при бяжани за предстоящия сезон 2019-2020 г. и ще води отново нападението на актуалният номер в областта.   

За Чико-Бунара ще продължат да играят и другите от досегашното ядро на отбора - Заприн Гулачки, Станислав Томов, Йордан Чолов, Николай Павлов, Спас Милушев, Иван Андреев, и Георги Василев, което прави автоматично този тим отново претендент номер 1 за първото място.

С картотеки в Чико до момента са уредени още и други познати футболисти като Александър Меркалийски, Станислав Дечев, Ивелин Младенов, Шенол Яшаров.

До началото на новото първенство в отбора на Бяга се чакат и още момчета.

Съставите си от миналата година запазват още два тима – Локомотив(Септември) и Марица(Белово).

При септемврийци отново ще ритат  Ангел Захариев, Ангел Лачов, Васил Райнов - Буса, Живко Готев - Жиката, Борислав Петров и безспорно най-именитият състезател - Здравко Лазаров.

Елетричката е дал дума на треньора Илия Танев, че щом няма ангажименти с клубния си тим Вихрен(Сандански), на който е наставник, ще се пуска за родния Локомотив.    

В Белово също могат да бъдат спокойни за класата на местния  Марица. В отбора се завръща Кристиан Джамов. С картотеки са уредени още Пламен Биволарски, Ангел Въргов, Милен Петракиев, Васил Дамянов, Антон Дамянов, Васко Цоклинов, Антонио Цветански и други.

Коментари