За две зодии денят ще е приказен, другите ще го избутат

Лайфстайл

от Александра Мусиевска 526 прегледа 0

За две зодии денят ще е приказен, другите ще го избутат

Овен

Не рискувайте неразумно, но и не проявявайте плахост и колебание в последния делови ден на седмицата. Действайте твърдо, но правете само предварително премислени стъпки. Не пропускайте прекрасния шанс, който се изправя пред вас. Уловете мига. За други е важно да не дават обещания и да не поемат ангажименти, които не могат да изпълнят. Това е единственият риск днес. С подобна постъпка можете да огорчите много важен за вашата работа човек.

Телец

Днешният ден за почти всички от знака ще бъде много благоприятен за интелектуални занимания. С каквото и да се захванете в тази област, ще ви върви без никакви трудности. Това ще доведе до разширяване на влиянието ви в работата, до увеличаване на авторитета ви сред колегите. Мнозина ще се срещнат с много нови хора от своята професия и тогава ще получат примамливо предложение за допълнителна работа, и съответно заплащане.

Близнаци

Стремете се да заобикаляте възникващите за вас проблеми от делови характер в днешния ден. Не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си на някой друг, защото от това рискувате да загубите много във всички житейски направления. Опитайте се да бъдете максимално убедителни в аргументите, които използвате пред началници и делови партньори. Притежавате изтънченост, която ще ви даде възможност да улавяте фалша във всеки момент.

Рак

Днес за мнозина от знака е важно да са последователни в изискванията си, защото в противен случай ще сe объркат. Мнозина от безработните от този знак ще имат шанс да попаднат на нещо интересно, което ще им даде възможност да разгърнат напълно професионалните си знания и умения. Това ще ви даде шанс и да стабилизирате значително финансовото си състояние, което в последно време се задъхваше от многобройни неотложни разходи.

Лъв

В петък мнозина от родените в знака ще променят представите си за голяма част от нещата, с които се сблъскват ежедневно на работното си място. Останалите да избягват единствено разпиляване на усилията си в няколко направления. Малка част от знака ще пожънат добри резултати от материален характер, които ще им позволят да осъществят отдавна планувано пътуване зад граница. Преодолявате някои ограничения, наложени ви в службата.

Дева

За мнозина днес е много важно да не вярват на слуховете и интригите, особено ако са с цел да навредят на личния им живот и отношенията с интимната половинка. Стремите се към по-голяма пестеливост, но въпреки това можете да си позволите някои волности, ако разумно харчите парите си. Търсете отговори на въпроси, които си задавате от дълго време, както в професионален, така и в личен план. В любовта избягвайте собствените си предразсъдъци.

Везни

За мнозина ще е излишно да драматизират проблемите си в работата. Опитайте се спокойно и ведро да ги приемате, като направите възможното да се справите бързо с тях. Старайте се да водите целесъобразен начин на живот, защото той ще ви даде достатъчно сили да се справяте с многобройните предизвикателства. При никакви обстоятелства не отлагайте важните срещи. Стремете се да проявявате по-голямо разбиране към интимната си половинка.

Скорпион

Днес почти на всички от знака ще се наложи да проявят по-голяма съобразителност, особено ако предприемат конкретна инвестиция, независимо дали от личен, или делови характер. Опитвайте се да създадете нещо ново в професионално отношение. Откривателският дух ще бъде засилен у вас, единствено ще трябва да го използвате по най-полезния начин. Необходимо е да не търпите опитите на недоброжелателите ви да ви вредят.

Стрелец

Днес може да очаквате напредък в социалния си живот, който ще рефлектира и върху деловите и финансовите ви дела. Възможно е обаче за сметка на това личните ви взаимоотношения с интимната половинка и някои членове от семейството да са доста обтегнати. Мнозина може да постигнат завиден напредък в кариерата си, но това ще се дължи по-скоро на желанието им да повишат приходите си, отколкото на амбицията да докажат колко са добри.

Козирог

Още в началото на последния работен ден на седмицата избягвайте конфликтите както на работното си място, така и в личния си живот, защото именно те ще ви носят нежелани главоболия и затруднения не само днес, но и в бъдеще. Не попадайте в плен на собствените си чувства в любовта, там всяка неправилно преценена дума може да доведе до задълбочаване на съществуващите ви проблеми с интимната половинка.

Водолей

Днес вероятно по-голяма част от заобикалящите ви ще се опитат да се намират по-близко до вас. Въпреки многобройните си почитатели е възможно някои от вас да се чувстват самотни и недостатъчно обичани. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат нужда от разнообразие, а дори и от приключения, независимо от какъв характер ще са те. Опитайте се да превърнете негативите си в преимущества и ще успеете да намерите наслада в ежедневието си.

Риби

За мнозина ще е наложително детайлно да изпипват всичко, с което се занимават в професионалната сфера, тъй като ще имат възможност да внесат и своето разбиране в заниманията от ежедневието. Не допускайте разсейване, особено ако ви предстои подписване на важен договор. Пазете се от измами, ако осъществявате крупна покупка или продажба. Опитайте се да не преминавате някои граници на общуване с колеги, приятели и началници.

Източник: Сега.бг

Коментари