Животът около нас в снимки

Галерия

от Екип Марица 665 прегледа 0

Най-добрият кадър е пропуснатият. Така казват професионални фотографи, защото дори те невинаги успяват да вдигнат навреме обектива и да запечатат с него интересна картина или ситуация.

А любопитните неща са навсякъде около нас. И невинаги е нужна светкавична бързина, за да ги уловим и превърнем в снимка.

Кошчето, пълно с букети на първия учебен ден. Коте, криещо се от ветровете на електрическо табло, удобно обгърнато от стени и тераси. Маниашки джип на човек, смятащ, че е роден да ловува, но принуден да работи. Услужливо допълваща предупредителните знаци хартиена табелка за „паяк“. Коледното настроение при монтиране на градската украса и празничния дух във вече запалените й светлини. Велопаркинг на оживена градска улица. Хлапета, яхнали колективно лъва пред Държавния архив. Отчаяната молба към съседи да не хвърлят фасове през терасите, точно под които е паркирана нечия кола. И признанието „... майстор не работи“ на витрината на местна баничарница.

Все ситуации, които са ни накарали да се усмихнем и да насочим фототехниката. Надяваме се и у вас тези кадри да предизвикат усмивки.

Коментари